Leer hoe je mensen helpt ontrafelen wat hen raakt

De missie van de Veelkant Academie is het creëren van toegankelijk onderwijsaanbod, met als doel je te leren nieuwe invalshoeken te vinden voor mensen die helemaal vastgelopen zijn in hun leven.

Dit leer je bij de Veelkant Academie voor PTSS en Zingeving

  • Alles over identiteit
  • Alles over ptss, trauma en traumasporen
  • Alles over oordelen, verwachtingen en rolpatronen
  • Alles over overlevingsstrategieën en hoe jij daar in jouw werkveld mee aan de slag kan.

“ Veerkracht kun je alleen herstellen vanuit jezelf ”

Scholingsaanbod

Vakopleiding

De Jaaropleiding Specialist PTSS en Zingeving is bedoeld voor therapeuten en hulpverleners. Stap voor stap leer je de vaardigheden om het ontrafelen toe te passen in jouw werkveld. Ogenschijnlijk simpel te werk gaan vergt diep inzicht in deze werkwijze.Deze post-hbo vakopleiding is geaccrediteerd door KTNO.

Kennisdagen

Een dag onderdompelen in de ins en outs van je cliënten, dat is wat een Masterclass van Veelkant beoogt.
Diverse thema’s die iedereen kan tegenkomen in de praktijk van alledag. Deelname is mogelijk voor iedereen, ongeacht je achtergrond en je reden om je te verdiepen in de diverse onderwerpen.

Webinars

Online kennis opfrissen is heel prettig. Je kan kijken wanneer het je uitkomt en het onderwerp is overzichtelijk. De webinars van Veelkant duren rond de 60 minuten. Een leuke manier om kennis te maken met de Academie en inspiratie voor verdere verdieping in de expertise van Veelkant.

Workshop

Wil je op een prettige toegankelijke manier kennismaken met Veelkant en de praktische wijze waarop Felice haar kennis deelt? Dan is het vast wat voor jou om een kennismakings-workshop te volgen.Je kunt tijdens de workshop vragen stellen over al het aanbod van de Veelkant Academie.Laat je inspireren!

Meer informatie

De missie van de Veelkant Academie is het creëren van toegankelijk onderwijsaanbod, met als doel je te leren nieuwe invalshoeken te vinden voor mensen die helemaal vastgelopen zijn in hun leven.
Uitgangspunt is dat het normaal is dat mensen vastlopen, wanneer de situatie en omstandigheden en persoonlijkheidskenmerken dusdanig overweldigend zijn, dat zij volledig machteloos staan in dat moment. Het ontrafelen van deze drie aspecten helpt hen hun leven opnieuw vorm te geven vanuit die beleving en ervaring.
De stappen die je hierbij leert volgen, het creëren van een veilige plek, ontrafelen, reflecteren en kiezen, vind je ook terug in de werkwijze in mijn praktijk. Het lijken ogenschijnlijk simpele stappen, maar de uitvoering vergt inzicht en vaardigheid. Zorgvuldig zijn staat daarbij centraal, omdat mensen het meest kwetsbaar zijn wanneer zij hun innerlijk kompas kwijt zijn.

Recensies

Nieuws en blogs

Contact met Felice

Contact

Heeft deze informatie je nieuwsgierig gemaakt?

Je kunt altijd contact met me opnemen voor meer informatie.