De online Masterclass begint om 9:30 u en duurt tot ongeveer 13:00 u en vindt plaats via Microsoft teams. Je ontvangt de link voor deze Masterclass via je email.

Door tevoren Teams te installeren via het emailadres wat je mij opgeeft, kun je deelnemen aan de interactieve werkvormen. Bij deelname vanuit de browser zal dit niet lukken.

Tijdens de Masterclass pauzeren we regelmatig, zodat we ons fris blijven voelen.

Wat je kan verwachten?
Ik vind het altijd fijn om je eerst iets te laten ervaren, door een bepaalde oefening of werkvorm. Daarna vertel ik iets over de achtergrond van wat je hebt ervaren, en daarna wissel je uit met elkaar wat je herkent in je eigen praktijk.

De ervaring is dat dit een heel inspirerende manier is om nieuwe invalshoeken te vinden voor je eigen werkwijze. Iedereen heeft er dus wat aan! Ongeacht je achtergrond of opleiding.

Ik stel ervaringsdeskundigheid enorm op prijs. Ik zet het soms zelf in in mijn praktijk en dus ook in de academie. Ik nodig je uit om tijdens de les te experimenteren met je eigen ervaringen. Alles wat tijdens de les gedeeld wordt, blijft ‘binnenskamers’, oftewel, ik verwacht van de deelnemers dat ze integer omgaan met alles wat gedeeld wordt tijdens de Masterclass.

Ik stel feedback ook op prijs. Door duidelijk aan te geven wat je behoefte is, kan ik met je meedenken hoe jij het meest uit de Masterclass kan halen.

↵ Terug